Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna www.opiniepisanieprac.fora.pl
Forum poświęcone pisaniu prac dyplomowych i zaliczeniowych - porady, wskazówki. Tematy, ceny.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Studia we Wrocławiu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Ogólne dyskusje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
yellow




Dołączył: 31 Mar 2015
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 9:31, 20 Lip 2015    Temat postu: Studia we Wrocławiu

Jakie wrocławskie uczelnie humanistyczne możecie polecić poza Uniwersytetem Wrocławskim? Zależy mi głównie na szkołach, w których jest Prawo.
Co warto wziąć pod uwagę jeżeli chodzi o publiczne lub niepubliczne uczelnie?


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez yellow dnia Śro 14:16, 29 Lip 2015, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Remek




Dołączył: 17 Wrz 2015
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 16:56, 17 Wrz 2015    Temat postu:

Moja kumpela tam studiuje prawo i jest zadowolona. A co wziąć pod uwagę - na pewno kasę Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kmaksiu




Dołączył: 26 Mar 2016
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 21:57, 26 Mar 2016    Temat postu:

Po pierwsze jeśli chcesz studiować zaocznie i pracować, no to przeanalizować średnie zarobki i to ile możesz zarobić i wszystko połączyć z analizą wydatków, przede wszystkim koszt mieszkania, ponieważ na przykład w Lublinie cena wynajmu jest taka sama jak w Warszawie, a zarobki mniejsze i to dużo mniejsze.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Renia6




Dołączył: 07 Sie 2018
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 13:57, 08 Sie 2018    Temat postu:

Publiczne czy niepubliczne uczelni co wziąść pod uwagę..głównie to kasę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Ogólne dyskusje Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin