Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna www.opiniepisanieprac.fora.pl
Forum poświęcone pisaniu prac dyplomowych i zaliczeniowych - porady, wskazówki. Tematy, ceny.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

NIE POLECAM Uczciweprace.pl

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Opinie o serwisach piszących prace
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stopa92




Dołączył: 07 Mar 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 16:38, 07 Mar 2017    Temat postu: NIE POLECAM Uczciweprace.pl

maja swoja strone, cena atrakcyjna w dodatku najpierw piszą potem płacisz, ale co z tego jak robią kopiuj wklej! albo piszą nie na temat, nie potrafią robic poprawek, pisze to chyba jakiś gimnazjalista, strata czasu i pieniędzy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tomek_Mgr




Dołączył: 11 Mar 2014
Posty: 4
Przeczytał: 2 tematy

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 20:26, 20 Mar 2017    Temat postu: Interesują opinia

ciekawe

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monika9040




Dołączył: 20 Mar 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 22:02, 20 Mar 2017    Temat postu:

Czy ktoś jeszcze korzystał z ich pomocy?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
UczciwePrace




Dołączył: 04 Kwi 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 0:47, 04 Kwi 2017    Temat postu:

Szanowni Państwo.

Jako serwis UczciwePrace.pl stanowczo protestujemy przeciwko takiemu szkalowaniu. Jeśli ma Pan dowody, że piszemy kopiuj-wklej proszę je pokazać, np. raport antyplagiatowy.
Najpierw przesyłamy pracę, nie pobieramy zaliczek, zalecamy sprawdzić tekst w plagiat.pl, więc gdzie tu oszustwo z naszej strony?
Wszystkie poprawki wykonujemy bez doplat, więc jeśli coś się powtarza, to naprawiamy błąd. Proszę więc nas nie oczerniać. Są na rynku naprawdę nieuczciwe firmy, które biorą zaliczkę i potem się nie odzywają, zatem z takimi trzeba walczyć.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Adam_super




Dołączył: 25 Kwi 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 17:54, 25 Kwi 2017    Temat postu: Również nie polecam

Również nie polecam, nie wiedzą o czym piszą, podstawowe błędy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Korba




Dołączył: 10 Maj 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 22:31, 10 Maj 2017    Temat postu:

Również nie polecam!
Nie wiedzą o czym piszą,a poprawek w ogóle nie robią!
Kompletny brak znajomości podstawowych zasad pisania pracy licencjackiej.
Strata czasu i pieniędzy również.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
UczciwePrace




Dołączył: 04 Kwi 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 22:27, 14 Maj 2017    Temat postu:

Wszystkie poprawki wykonujemy bez dopłat. Nie znam tych Państwa, którzy tu nas szkalują, czyżby konkurencja?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Korba




Dołączył: 10 Maj 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pią 16:56, 19 Maj 2017    Temat postu:

Żadna konkurencja,zwyczajnie niezadowoleni klienci,którzy zlecili państwu pisanie pracy,a Państwo nie potrafili się wywiązać z tego.

Jeszcze raz nie polecam!
Szkoda pieniędzy i czasu.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nieuczciwe-uczciweprace




Dołączył: 11 Cze 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 1:41, 11 Cze 2017    Temat postu: Naciągacze

Raport antyplagiatowy nie pokaże plagiatu ponieważ wysyła się pojedynczo rozdziały do sprawdzenia... i owszem wychodzą super. Ale jak całość pracy na raz to już nie jest tak kolorowo. Dlatego że są kopiowane rozdziały między sobą (stronami!!!! nawet nie fragmentami)... oszuści i tyle. STANOWCZO ODRADZAM. I to nie pisze żadna konkurencja tylko oszukany student. Nieuczciwi to jesteście "wy". Co do "potem się nie odzywają" to właśnie o "was" bo po zwróceniu uwagi że jest kopiuj-wklej to zero kontaktu z "wami".




UczciwePrace napisał:
Szanowni Państwo.

Jako serwis UczciwePrace.pl stanowczo protestujemy przeciwko takiemu szkalowaniu. Jeśli ma Pan dowody, że piszemy kopiuj-wklej proszę je pokazać, np. raport antyplagiatowy.
Najpierw przesyłamy pracę, nie pobieramy zaliczek, zalecamy sprawdzić tekst w plagiat.pl, więc gdzie tu oszustwo z naszej strony?
Wszystkie poprawki wykonujemy bez doplat, więc jeśli coś się powtarza, to naprawiamy błąd. Proszę więc nas nie oczerniać. Są na rynku naprawdę nieuczciwe firmy, które biorą zaliczkę i potem się nie odzywają, zatem z takimi trzeba walczyć.
Cytat:


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
UczciwePrace




Dołączył: 04 Kwi 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 1:50, 13 Cze 2017    Temat postu:

Raport antyplagiatowy pokaże także plagiat, kiedy się sprawdzi pojedynczy rozdział.
A jak jest kopiuj-wklej to zawsze pokazuje plagiat.
Zawsze się odzywamy, kiedy jest coś nie tak.
Jeśli jest Pan naszym prawdziwym klientem, proszę pokazać ten plagiat na raporcie.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Karolinalicencjat




Dołączył: 20 Wrz 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 18:18, 20 Wrz 2017    Temat postu: nie polecam

Praca nie była skończona nawet 12 dni po terminie. Po tym czasie zostałam poinformowane że Pani/Pan nie ma potrzebnych informacji. BARDZO bardzo nie polecam.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Opinie o serwisach piszących prace Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin