Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna www.opiniepisanieprac.fora.pl
Forum poświęcone pisaniu prac dyplomowych i zaliczeniowych - porady, wskazówki. Tematy, ceny.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

oszuści e-prace-dyplomowe.pl

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Opinie o serwisach piszących prace
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rad79




Dołączył: 27 Kwi 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 15:27, 08 Maj 2017    Temat postu: oszuści e-prace-dyplomowe.pl

Ludzie obiecują cuda przy standardowych procedurach 50% wpłaty ja skorzystałem z opcji napisania I rozdziału do 48 H mimo wpłaty dodatkowych pieniędzy oczywiście materiału nie otrzymałem Po kilku mailach został mi on przesłany na zasadzie kopiuj wklej wszystko żywcem z internetu plagiat 100% . Państwo gwarantowali że nie oszukują swoich klientów i mam prawo do rozwiązania umowy minęły prawie 2 tygodnie i z nikum nie ma już kontaktu NIE POLECAM

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olena




Dołączył: 17 Maj 2017
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 17:19, 17 Maj 2017    Temat postu:

Ta sama historia, również zostałam oszukana. NIE POLECAM.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mariano07




Dołączył: 18 Maj 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 18:58, 18 Maj 2017    Temat postu: NIE POLECAM e-prace-dyplomowe!

Taka sama historia, przelałem połowę wartości zamówienia, niestety po ujrzeniu zdjęć pracy nadesłanych przez Nich (byłem przezorny), zdałem sobie sprawę, że to nie na temat. Poprosiłem o zmiany, ale ani słychu ani widu. Zero kontaktu. Tylko tak mogę ostrzec potencjalnych klientów tej bezdusznej firmy.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fire




Dołączył: 28 Maj 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 11:32, 28 Maj 2017    Temat postu: e-prace-dyplomowe.pl c

Jestem kolejny Very Happy
Zapłaciłem pierwszą ratę i zero za to! Domagali się drugiej raty bez przesłania materiału już zapłaconego - teraz cisza.
Tak się składa, że nie jestem studentem i nie muszę tej pracy nigdzie składać, potrzebna była mi do innych celów więc spokojnie złożę doniesienie do prokuratury. - oczywiście jeśli jej nie dostanę
Jeśli ktoś ma ochotę wspomóc moje działania i ukrócić ten proceder proszę o kontakt na emaila
Póki co zniechęcam zniechęcam zniechęcam!!!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mariano07




Dołączył: 18 Maj 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 1:40, 29 Maj 2017    Temat postu: Ja nie pomogę

Niestety, nie pomogę. Jestem studenciakiem. Jednak życzę powodzenia w sprawie z prokuraturą i oby znalazło się więcej osób, które mogą wspomóc akt oskarżenia! Pozdrawiam, pjona Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tommy4494




Dołączył: 20 Cze 2017
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 12:23, 20 Cze 2017    Temat postu:

Czy coś się zmieniło. Oddali pieniądze ??? Jestem następny. Wczoraj wysłałem pieniądze potem wszedłem zobaczyć oponie coś mi się na odwrót zrobiło zamiast opinie potem pieniądze to jakoś tak wyszło. ehhh 525zł. wysłałem o godzinie 17. o godzinie 17:40 około napisałem odstąpienie od umowy także nie było szans by zaczęli coś pracować. Niestety nikt się do tego nie ustosunkował. I ddziś rano napisano mi że dziękują za przelew i zaczynają prace. Nosz ku**** napisałem według ich regulaminu a oni to zlali. Mam maile. Mogę podesłać do oskarżenia. Bo pracę piszę na inny temat niż zleciłem im.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Mariano07




Dołączył: 18 Maj 2017
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 15:38, 21 Cze 2017    Temat postu: Powodzenia

Przykro, że kolejna osoba dała się "naciąć". W całym tym szicie dobrze, że możecie to zgłosić. Jak pisałem wcześniej, ja nie mogę. Powodzenia i proszę o info z postępem w kwestii tych zwyroli.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Opinie o serwisach piszących prace Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin