Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna www.opiniepisanieprac.fora.pl
Forum poświęcone pisaniu prac dyplomowych i zaliczeniowych - porady, wskazówki. Tematy, ceny.
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

POLECAM marianna1977@interia.pl bez plagiatu

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Opinie o serwisach piszących prace
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eliza




Dołączył: 12 Mar 2018
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 15:07, 12 Mar 2018    Temat postu: POLECAM marianna1977@interia.pl bez plagiatu

Witam
Postanowiłam umieścić ten wpis, ponieważ bardzo długo szukałam kogoś uczciwego. Polecam [link widoczny dla zalogowanych] Nie wiem czy pisze prace licencjackie, ale mi napisała magisterkę. Kontakt prawidłowy, praca przeszła przez plagiat. Jako minus mogę podać tylko fakt, iż praca miała być napisana na 60 stron, a wyszło 57. Generalnie, ta Pani jest wykładowcą na jakiejś uczelni, ma doświadczenia i zapewnia dyskrecję.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
absolwentka




Dołączył: 15 Mar 2018
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Czw 13:12, 15 Mar 2018    Temat postu:

Prace licencjackie też pisze, bo korzystałam z jej usług. Generalnie również mogę polecić.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wojtek




Dołączył: 16 Lis 2017
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 20:38, 06 Cze 2018    Temat postu:

czy ta Pani pisze z psychologii priv

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Narcissa




Dołączył: 10 Cze 2018
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Nie 8:12, 10 Cze 2018    Temat postu:

Czy ta Pani jest na pewno uczuciwa, priv?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
resthotel




Dołączył: 10 Cze 2018
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: warszawa

PostWysłany: Pon 9:10, 11 Cze 2018    Temat postu:

z jakiego zakresu pisze ta Pani?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jm




Dołączył: 24 Wrz 2018
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 11:22, 24 Wrz 2018    Temat postu:

Mi napisała pracę z finansów. Ogólnie jestem zadowolona. Na własnym przykładzie mogę napisać, że na pewno nie oszuka i praca nie jest na zasadzie kopiuj/wklej z internetu. Polecam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aleksandraw




Dołączył: 17 Lis 2018
Posty: 2
Przeczytał: 12 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Sob 19:07, 17 Lis 2018    Temat postu:

Czy ta Pani piszę pracę z rachunkowości ? priv

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
absolwentka




Dołączył: 15 Mar 2018
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Pon 13:51, 19 Lis 2018    Temat postu:

mi pisała temat z rachunkowości sprawozdanie finansowe spółki x było to jednak jakiś czas temu

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.opiniepisanieprac.fora.pl Strona Główna -> Opinie o serwisach piszących prace Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin